La Fundació Universitària convoca la II Edició del Premi d’investigació en Educació Infantil “Col·lectiu Balarma”

PEstà dotat amb 5.000 euros i pretén estimular la recerca i la millora de la qualitat de l’ensenyament públic.

La Fundació Universitària Vall d’Albaida ha convocat la II Edició del Premi d’investigació en Educació infantil “Col·lectiu Balarma”, un guardó dotat amb 5.000 euros que s’alterna cada any amb el premi d’investigació econòmica Juan Jose Renau Piqueras. Es tracta d’un premi que pretén estimular la recerca i la millora de la qualitat de l’ensenyament públic, i que va estar creat en record de “Balarma”, un grup de 17 professors que durant els anys de la transició formaren un col·lectiu a la Vall d’Albaida que va plantejar i elaborar materials per tal de facilitar l’ensenyament en valencià, de d’una perspectiva activa i cooperativa.

Segons consta a les bases, el premi s’atorgarà al projecte d’investigació original i inèdit, que el tribunal considere que permet aprofundir en el coneixement i contribuïsca a millorar l’educació infantil, tenint-se en consideració, a .és de la qualitat i rigor científic, l’aplicabilitat del treball. Els projectes s’hauran de lliurar abans del 24 de juny a la seu de la Fundació Campus Ontinyent, al Carrer Gomis, 3. Tant les bases com la resta de documentació escaient es poden descarregar lliurement a l’adreça www.fundaciocampusontinyent.es

A més de la convocatòria dels premis d’investigació, la Fundació Universitària Vall d’Albaida desenrotlla propostes de formació i inserció laborals, activitats culturals i complementa actuacions del Campus d’Ontinyent per tal de potenciar l’oferta acadèmica i impulsa accions que apropen la docència, innovació i l’emprenedorisme.
La Fundació està recolçada pels seu patrons que representen la pluralitat social:

Ajuntament d’Ontinyent, Caixa Ontinyent, Universitat de València, Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, Coeval, Ateval, Comissions obreres i UGT.


Un trabajo sobre la supervivencia de Caixa Ontinyent gana el XI Premi Renau Piqueras